Konkursid

  • Rääma Nutiajud kabeturniiride parimad on selgunud

    Rääma Nutiajud kabeturniiride parimad on selgunud

    15. November 2020
    Eriolukorra ajal alguse saanud Rääma Nutiajud kabeturniirid osutusid populaarseks, mistõttu otsustati nendega jätkata käesoleval õppeaastal. Virtuaalsed turniirid on suunatud Pärnu linna ja maakonna koolide õpilastele, õpetajatele, kooli töötajatele ning lapsevanematele.
  • Auhinnad parimatele: e-viktoriin “Nutt tuleb peale. Sügis 2020"

    Auhinnad parimatele: e-viktoriin “Nutt tuleb peale. Sügis 2020"

    09. November 2020
    9. novembrist kuni 13. novembrini toimub üleriigiline nutiviktoriin "Nutt tuleb peale", mida korraldab Pärnu Rääma Põhikool. Eesmärk on kaasata koolide õpilasi oma teadmisi ja oskusi proovile panema infootsingus.
  •  

    Noortevaldkonna tunnustuskonkursile esitati 125 kandidaati

    05. November 2020
    Noortevaldkonna tunnustuskonkursile esitati sel aastal 125 kandidaati, kelle hulgast valitakse välja parimad kaheteistkümnes kategoorias. Noortevaldkonna tegijaid tunnustatakse 3. veebruaril 2021.
  • 11. väikeste kodu-uurijate konkurss kutsub osalema

    11. väikeste kodu-uurijate konkurss kutsub osalema

    05. November 2020
    2020/2021. õppeaastal on üleriigilise väikeste kodu-uurijate uurimistööde võistluse teema „Meie pere vanad asjad". Eesti Lugemisühing ja SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseum kutsuvad kõiki 3. - 6. klasside õpilasi uurima enda või sugulaste kodudes leiduvaid põnevaid vanu esemeid.
  • Jälle tuleb nutt peale

    Jälle tuleb nutt peale

    04. November 2020
    9. novembrist kuni 13. novembrini 2020 toimub üleriigiline nutiviktoriin “Nutt tuleb peale”, mida korraldab Pärnu Rääma Põhikool. Eesmärk on kaasata koolide õpilasi oma teadmisi ja oskusi proovile panema infootsingus.
  • Aasta ettevõtlusõppe edendajate nominendid on selgunud

    Aasta ettevõtlusõppe edendajate nominendid on selgunud

    02. November 2020
    Haridus- ja Teadusministeeriumi ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegu tänavuse tunnustuskonkursi nominendid on selgunud, viies kategoorias esitati kokku 22 kandidaati. Laureaadid kuulutatakse välja 4. novembril.
  • Teadusagentuur kutsub õpilasi osalema teadustööde riiklikul konkursil

    Teadusagentuur kutsub õpilasi osalema teadustööde riiklikul konkursil

    28. Oktoober 2020
    Juba 20. korda ootab Eesti Teadusagentuur õpilasi osalema õpilaste teadustööde riiklikul konkursil. Tööde esitamise tähtaeg on 20. veebruar 2021.
  • Loovkirjutamise konkurss "Kas pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna?"

    Loovkirjutamise konkurss "Kas pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna?"

    19. Oktoober 2020
    Fotokunstikeskus Fotografiska ja Eesti Lastekirjanduse Keskus kutsuvad 4.–12. klassi õpilasi osalema loovkirjutamise konkursil “Kas pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna?”
  • Riigikohus kutsub õpilasi õigust mõistma

    Riigikohus kutsub õpilasi õigust mõistma

    09. Oktoober 2020
    Riigikohus kuulutas välja kaasuskonkursi, mis pakub 9.–12. klassi õpilastele põneva võimaluse asetada end õigusemõistja rolli ning lahendada kaasusi, mille sarnastega kohtunikud igapäevaselt kokku puutuvad.
  • Haridushäkaton otsib distantsõpet toetavaid lahendusi

    Haridushäkaton otsib distantsõpet toetavaid lahendusi

    05. Oktoober 2020
    Startup Estonia koos Haridus- ja Noorteametiga otsivad uuenduslikke jätkusuutlikke ideid, mis edendavad haridusmaastikku. Ideede elluviimiseks toimub novembrikuus arendusnädalavahetus ehk häkaton Education Upgrade Hack 2020.
Haridus- ja Noorteamet