Programmeerimis- ja robootikaalased koostööprojektid Eesti koolides


Avaldaja:Madli Leikop11. Oktoober 2016

HITSA kutsub kõiki alus-, üld- ja kutsehariduse õpetajaid 4.-5. novembril toimuvale seminarile, mis keskendub programmeerimis- ja robootikaalaste koostööprojektide loomisele Eesti koolides.

Seminaril osalejad saavad välja pakkuda oma idee koolidevahelisteks ühisteks projektideks ning leida seminari käigus partneriks kolleegi, kellega ühiselt plaan luua ja projekt ellu viia. Seminaril tutvustatakse eTwinningu võimalusi ühisprojektide tegemiseks ning esitletakse ka juba läbiviidud projekte. Samuti toimuvad robootika ja programmeerimisalased töötoad, kust saab ammutada ideid uuteks põnevateks koostööprojektideks.  

Seminaril osalemine ei eelda varasemat kokkupuudet eTwinningu ega ka programmeerimise või robootikaga. Piisab huvist ja heast tahtmisest! Seminaril võib osaleda nii individuaalselt kui ka koolimeeskonnana. 

Kuna kohtade arv on piiratud, siis palume registreerimisega kiirustada! Registreerimine on avatud kuni 26. oktoobrini. Vaata lähemalt ning registreeru siin: https://koolitus.hitsa.ee/training/797 

Kava:  eTwinning & ProgeTiiger, paevakava.docx

Tulge ja pange koolis olevad robotid koostööd tegema!

IMG_2080.jpg

Samal teemal:

Foto: Koolielu arhiiv. 

Haridus- ja Noorteamet