IKT-konverentsil tunnustati digitaalselt aktiivseid koole


Avaldaja:Madli Leikop27. Oktoober 2016

Tallinna Haridusamet ja HITSA tunnnustasid 26. oktoobril Tallinna Reaalkoolis toimunud IKT-konverentsil digitaalselt aktiivseid koole. Autasustati konkursi "Digimõte 2016" parimaid; jagati kuld-, hõbe- ja pronkstahvleid viimase kolme aasta digitegevuse eest.

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA) tunnustas Eesti koole kuld-, hõbe- või pronkstahvliga „Digitaalselt aktiivne kool“. Tallinna Haridusamet kuulutas välja Tallinna haridusasutuste konkursi „Digimõte 2016“ tulemused. 

Digitaalselt aktiivne kool

HITSA andis tunnustused „Digitaalselt aktiivne kool“ 78 koolile üle Eesti. „Digitaalselt aktiivne kool“ on tunnustus õppeasutusele, kes on kolme viimase õppeaasta jooksul kasutanud aktiivselt digitaalseid võimalusi.

Tunnustusega soovib HITSA seada eeskujuks koole, kes on muutunud valdkonna eestvedajaiks ja kellelt on palju ka teistel õppida. Samuti innustada neid, kes on sihiks seadnud oma kooli õpetajate ja õpilaste oskusliku tegutsemise digimaailmas ning astunud selleks esimesi vajalikke samme. Kuldtaseme pälvisid 26 kooli, hõbetaseme 24 ja pronkstaseme 28 õppeasutust. Vaata kõiki koole siit nimekirjadest! 

KULDTASE

HÕBETASE 

PRONKSTASE

Tunnustamise põhimõtede ja metoodikaga saab täpsemalt tutvuda HITSA kodulehel

Digimõte 2016

Konkursi „Digimõte 2016“ võitjaks kuulutati Tallinna Kunstigümnaasium projektiga „Loodusmustrid muusikas“. Teiseks tuli Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium (projekt „ART – matemaatika STREAM lähenemisviisil”). 3.–4. kohta jagasid Tallinna Järveotsa Gümnaasium („Hariduslikud mängud õppetöös“) ja Tallinna 32. Keskkool („E-õppe keskkond algklassidele“). Eripreemiad anti Tallinna 21. Koolile („Koolihaldussüsteem KOHA“) ja Tallinna Kuristiku Gümnaasiumile („Loov- ja uurimistööde keskkond UTA“).

Konkursi tulemused ja digitaalselt aktiivsed koolid kuulutati välja Tallinna Reaalkoolis toimunud IKT sügiskonverentsil „Digitaalselt aktiivne kool“, mida korraldasid HITSA, Tallinna Haridusamet ja eKool. 

Loe "Digimõte 2016" kohta lähemalt Tallinna Haridusameti kodulehelt. 

Allikas: Tallinna Haridusameti info ja HITSA koduleht. Foto: Koolielu, töötuba IKT-konverentsilt 2016 Tallinna Reaalkoolis. 

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet