Tartu Ülikoolis tehakse õppijatele puust ja punaselt selgeks elektroonika alused


Avaldaja:Madli Leikop20. Veebruar 2017

Tänasest on avatud registreerumine vaba juurdepääsuga e-kursusele „Elektroonikast puust ja punaselt“. Tartu Ülikooli uue e-kursuse ehk MOOCi (Massive Open Online Course) eesmärk on tutvustada õppijatele elektroonikamaailma võimalusi ning toetada nende esimesi samme insenerikarjääri suunal.

Kursusel osalejad saavad teadmisi, kuidas tulevikus luua isiklikku turvasüsteemi või muuta oma riided stiilseks lahedate valgusefektide abil.

Kursuse korraldaja, TÜ tehnoloogiainstituudi professor Alvo Aabloo arvab, et elektroonikat kasutavad nutikad asjad on meie igapäevaelu osa ning vajadus innovatiivsete IKT-seadmete arendajate järele on pidevalt kasvav. „See kursus on üks samm, kuidas pakkuda õpet paljudele ning selle kaudu leida võimalusi enda võimete rakendamiseks,“ jätkab Aabloo.

MOOC „Elektroonikast puust ja punaselt“ toimub 3. aprillist 12. maini. Kursuse maht on 2 EAP ehk 52 tundi. Koolituse edukalt lõpetanutele väljastatakse digitaalne tunnistus.

Vaba juurdepääsuga e-kursus ehk MOOC (Massive Open Online Course) on avatud registreerimisega täielikult veebipõhine täiendusõppekursus, mis on osalejatele tasuta.

Info ja registreerumine https://moocs.ut.ee

Allikas: TÜ pressiteade. Foto: Koolielu arhiiv. 

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet