Targalt internetis

  • E-õppe päeval jagatakse retsepte videoloengute loomiseks

    E-õppe päeval jagatakse retsepte videoloengute loomiseks

    19. Oktoober 2016
    Täna kell 11 saavad kõik huvilised Novaatori vahendusel jälgida Tartu Ülikooli e-õppe päeva arutelu „Retsepte heaks videoloenguks“.
  • Digiõppe päeval saab kuulda asjade interneti võimalustest ja ohtudest

    Digiõppe päeval saab kuulda asjade interneti võimalustest ja ohtudest

    12. Oktoober 2016
    Täna, 12. oktoobril kell 15.00 saavad kõik huvilised jälgida digiõppe päeva veebisaadet „Salasuhtlus veebis ehk mis on asjade internet“, kus Linnar Viik, Priit Vimberg, Erkki Leego ja Anto Veldre räägivad asjade interneti võimalustest ja ohtudest.
  • Salasuhtlus veebis ehk mis on asjade internet

    Salasuhtlus veebis ehk mis on asjade internet

    06. Oktoober 2016
    Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA) korraldab Täiskasvanud Õppija Nädala raames 12. oktoobril kell 15:00 veebisaate „Salasuhtlus veebis ehk mis on asjade internet“. Asjade interneti võimalustest ja ohtudest räägivad Linnar Viik, Priit Vimberg, Erkki Leego ja Anto Veldre.
  • Kümme aastat e-õppe uudiskirja!

    Kümme aastat e-õppe uudiskirja!

    03. Oktoober 2016
    Ilmunud on värske e-õppe uudiskiri, millega tähistame kümne aasta möödumist esimese uudiskirja väljaandmisest. Seekord pöörame tähelepanu kutseharidusele – kuidas edeneb digipööre kutsehariduses ning milline on koolide senine kogemus.
  • Sügisest jätkab taas projekt „Targalt internetis“

    Sügisest jätkab taas projekt „Targalt internetis“

    03. Oktoober 2016
    HITSA koostöös Lastekaitse Liidu, Lasteabi telefoni 116111 ning Politsei- ja Piirivalveametiga alustab nüüd juba neljandat laste ja noorte teavitusprojekti „Targalt internetis“. 30 kuud kestva perioodi jooksul keskendutakse peamiselt laste digipädevuste suurendamisele.
  • eTwinning Live – loo oma professionaalne võrgustik

    eTwinning Live – loo oma professionaalne võrgustik

    03. Oktoober 2016
    Ajal, mil sotsiaalmeedia ja sotsiaalsed võrgustikud teevad oma võidukäiku, tasub vaadata üle ka võimalused oma ametivõrgustiku kujundamiseks eTwinningus. Uuenenud eTwinning Live pakub selleks mitmeid võimalusi.
  •  

    Õpetajad ei kasuta nutiseadmeid tundides tõhusalt

    29. August 2016
    Tartu Ülikoolis valminud uuring näitab, et enamik Eesti õpetajaid kasutab oma tundides nutiseadmeid väga harva ja sedagi põhiliselt infootsinguks, kirjutab ERRi uudisteportaal Novaator.
  • Tartu Ülikooli IT kursused gümnasistidele ja õpetajatele

    Tartu Ülikooli IT kursused gümnasistidele ja õpetajatele

    24. August 2016
    TÜ arvutiteaduse instituut korraldab sel sügisel taas tasuta programmeerimisteemalisi e-kursuseid nii õpetajatele kui ka koolilastele. Kursused algavad septembris ning registreerumine on juba avatud.
  • Code Week avab huvilistele ukse digitaalmaailma

    Code Week avab huvilistele ukse digitaalmaailma

    23. August 2016
    15.-23. oktoobril toimub juba neljas üleeuroopaline programmeerimisnädal Code Week, mille eesmärk on tutvustada programmeerimist lõbusal ja kaasahaaraval viisil. HITSA kutsub kõiki, kel soov ja huvi edendada tehnoloogiaharidust ka Eestis, korraldama nädala raames programmeerimisalaseid üritusi.
  •  

    TÜ loodusmuuseum kutsub seminarile "Loodusvaatlused koolitöös ja huvitegevuses"

    20. August 2016
    Tartu Ülikooli loodusmuuseum kutsub õpetajaid, juhendajaid ja teisi huvilisi 29. augustil loodusvaatlusi kui õppetöö üht meetodit tutvustavale seminarile.
Haridus- ja Noorteamet