HITSA koolitused

  •  

    eTwinningu koolitus algajatele

    21. Märts 2017
    31. märtsist 1.aprillini 2017 toimub eTwinningu koolitus Tallinnas (hotell Euroopas). Koolitus algab reedel kell 14.30 ja lõppeb laupäeval kell 14.00.
  • Muutunud õpikäsituse paneb iga kool enda jaoks ise kokku

    Muutunud õpikäsituse paneb iga kool enda jaoks ise kokku

    20. Märts 2017
    16. märtsil toimunud HITSA seminaril „Võrgustik võrgutab“ keskenduti muutunud õpikäsitusele – mis see on, mis muutub ja miks muutub. Rohkem kui pooled ettekannetest olid tegevõpetajatelt, kes muutustega koolielus iga päev kokku puutuvad.
  • Strawbees ja Quirkbot – kõrred ja väike robot

    Strawbees ja Quirkbot – kõrred ja väike robot

    17. Märts 2017
    HITSA nutiklassis toimus 14. märtsil kiirkoolitus robootikahuvilistele – koostöös Rekatoga tutvustati haridusrobotit Quirkbot ja loomingulist konstruktorit Strawbees. Mõlemad on Eestis uudsed asjad, mida õppetöös veel kasutatud ei ole.
  • Otseülekanne Võrgustik Võrgutab seminarilt "Muutunud õpikäsitus"

    Otseülekanne Võrgustik Võrgutab seminarilt "Muutunud õpikäsitus"

    16. Märts 2017
    HITSA kutsub 2017. aasta esimesele Võrgustik Võrgutab seminarile „Muutunud õpikäsitus". Kuuleme koolijuhtide, õpetajate ja haridusekspertide kogemustest muutunud õpikäsituse rakendamisel ning uurime, kuidas tehnoloogia seda mõjutab. Vaata otseülekannet!
  • HITSA töötuba "Õpilugude kasutamine õppetöös"

    HITSA töötuba "Õpilugude kasutamine õppetöös"

    15. Märts 2017
    Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub õpetajaid osalema ühepäevases töötoas „Õpilugude kasutamine õppetöös“, mille viib läbi Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi õpetaja Meeri Sild. Töötuba toimub 30. märtsil HITSA nutiklassis ja on tasuta.
  • Strawbees ja Quirkbot tasuta koolitus robootikaõpetajatele

    Strawbees ja Quirkbot tasuta koolitus robootikaõpetajatele

    08. Märts 2017
    HITSA ja Rekato kutsuvad robootikaõpetajaid 14. märtsil kell 14.00 HITSA Nutiklassis toimuvasse praktilisse töötuppa, kus tutvustatakse uut haridusrobotit Quirkbot ning prototüüpimise vahendit Strawbees.
  • Veebiseminar "Koolielu uued töövahendid jaanuaris ja veebruaris"

    Veebiseminar "Koolielu uued töövahendid jaanuaris ja veebruaris"

    20. Veebruar 2017
    Teisipäeval, 28. veebruaril kell 19.00-20.00 toimub HITSA veebiseminar „Koolielu uued töövahendid (jaanuar-veebruar 2017)“, kus HITSA ja Gustav Adolfi Gümnaasiumi haridustehnoloog Ingrid Maadvere tutvustab õpetajatele kasulikke keskkondi ja töövahendeid.
  •  

    Võrgustik Võrgutab seminar "Muutunud õpikäsitus" toimub 16. märtsil

    14. Veebruar 2017
    HITSA kutsub 2017. aasta esimesele Võrgustik Võrgutab seminarile „Muutunud õpikäsitus“, mis toimub 16. märtsil Eesti Infotehnoloogia Kolledžis. Seminaril osalemine on tasuta!
  • Aga mida Henry siis teeb igapäevaelus ja internetis?

    Aga mida Henry siis teeb igapäevaelus ja internetis?

    08. Veebruar 2017
    Henry Jakobsoni isablogi „A mida Henry teeb?“ on väga paljudele lugejatele pakkunud muhedaid hetki ja lapsevanematest lugejatele ka äratundmisrõõmu. Aga kindlasti on lugejad ka mõelnud, miks ja kuidas oma eraelu blogis ja Facebookis nähtavaks teha.
  • E-ohutusalased täienduskoolitused õpetajatele

    E-ohutusalased täienduskoolitused õpetajatele

    05. Veebruar 2017
    HITSA täienduskoolituste eesmärgiks on toetada haridustöötajate oskuste ning teadmiste kujunemist õpilaste digipädevuste arendamiseks. HITSA on välja töötanud neli veebipõhist kursust, mis käsitlevad internetiturvalisuse teemat ning millel saavad tasuta osaleda kõik Eesti õpetajad.
Haridus- ja Noorteamet