eTwinning

  • Eesti õpetajad panid Euroopa kolleegid programmeerima

    Eesti õpetajad panid Euroopa kolleegid programmeerima

    20. Oktoober 2017
    Kui peatselt lõppeval üleeuroopalisel Code Weekil tutvustavad õpetajad programmeerimist enamasti lastele, siis vahetult enne programmeerimisnädalat sai viis Eesti õpetajat end proovile panna ka Euroopa kolleegide koolitamisel.
  • Bratislavas toimusid eTwinningu töötoad kaasamisest

    Bratislavas toimusid eTwinningu töötoad kaasamisest

    10. Oktoober 2017
    5.–7. oktoobrini toimus Slovakkia pealinnas Bratislavas eTwinningu üleeuroopaline professionaalse arengu õpituba, kus osales 105 haridustöötajat 21 riigist. Töötubade peamine teema oli keeleliste ja kultuuriliste vähemuste ning erivajadustega (sh andekate) laste kaasamine.
  • eTwinningu nädalad 21. septembrist 26. oktoobrini

    eTwinningu nädalad 21. septembrist 26. oktoobrini

    21. September 2017
    eTwinning alustab uut kooliaastat ja kutsub 21. septembrist 26. oktoobrini osalema eTwinningu nädalatel. eTwinningu nädalatel uuritakse, kuidas toetab eTwinning kaasamist.
  • Kaasa kolleeg eTwinningusse!

    Kaasa kolleeg eTwinningusse!

    22. August 2017
    Seekordses eTwinningu suvekoolis said osalejad kohe alguses projektijuht Elo Allemannilt toreda ülesande: iga osaleja leiab suvekoolist endale viis uut eTwinningu sõpra. Ülesande täitmine oli ilmselt lihtne, sest koos olid eTwinningu asjatundjad.
  • Pärnus toimub eTwinningu suvekool

    Pärnus toimub eTwinningu suvekool

    20. August 2017
    21. ja 22. augustil toimub Pärnus eTwinningu suvekool õpetajatele, kes 2016/17. õppeaastal osalesid eTwinningu projektitöös.
  • eTwinningu rahvusvaheline kontaktseminar Horvaatias: töised päevad südasuvises soojuses

    eTwinningu rahvusvaheline kontaktseminar Horvaatias: töised päevad südasuvises soojuses

    19. Juuni 2017
    31. maist kuni 3. juunini toimus Horvaatia kuurortlinnas Śibenikis rahvusvaheline seminar, kus kohtusid ligi sada õpetajat 21 Euroopa riigist, kes soovivad kasutada õppetöös õuesõppe metoodikat ning siduda seda eTwinningu kaudu rahvusvahelise projektitööga.
  • Augustis toimub eTwinningu suvekool edasijõudnutele

    Augustis toimub eTwinningu suvekool edasijõudnutele

    14. Juuni 2017
    21. ja 22. augustil 2017 toimub Pärnus Estonia Resort Hotel & Spa konverentsikeskuses eTwinningu suvekool, kuhu oodatakse kõiki õpetajaid, kes on 2016/2017 õppeaastal osalenud eTwinningu projektitöös.
  • Veel parimatest eTwinningus

    Veel parimatest eTwinningus

    13. Juuni 2017
    eTwinningusse aktiivselt panustanud õpetajad tegid möödunud nädalal kokkuvõtteid eTwinningu õppeaastast, tunnustati parimaid projekte. eTwinning on populaarne, sest projekti on lihtne algatada ning abiks on turvaline töökeskkond veebis.
  • Selgunud on tänavused parimad eTwinningu projektid

    Selgunud on tänavused parimad eTwinningu projektid

    09. Juuni 2017
    Selgunud on 2016/17. õppeaasta eTwinningu projektivõistluse parimad tööd. Esikoha vääriliseks nimetati Võru Kreutzwaldi Kooli projekt, mis paneb noori mõtlema nutitelefoni kasulikkusest ja kahjulikkusest.
  • Ükskord tuleb auhind niikuinii!

    Ükskord tuleb auhind niikuinii!

    09. Juuni 2017
    9. juunil tunnustati tänavusi eTwinningu parimaid projekte Eestis. Rääkisime eTwinningu eksperdi, Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi haridustehnoloogi Meeri Sillaga rahvusvahelise koostööprogrammi eTwinningu projektidest ning populaarusest meie koolides.
Haridus- ja Noorteamet